Ouderwetse gezelligheid

Al jaren liepen Willem en Ingrid Wiggers van Landhotel Bosoord met het plan rond om een activiteit voor de ouderen in Loenen op te zetten. Telkens was er een andere reden waarom het niet doorging.

Dit jaar echter wel. Besloten werd om maandelijks een middagje ouderwetse gezelligheid op de zondag te houden met als afsluiting een eenvoudige warme maaltijd. Dit idee was een schot in de roos. Vooral alleenstaanden zoeken invulling voor de zondagmiddag. Ongeveer veertig personen uit Loenen, Eerbeek en Apeldoorn gaven gehoor aan de oproep van Willem en Ingrid. De vrouwen waren sterk in meerderheid.

Het echtpaar Wiggers sprak een welkomstwoord. Zij vonden het prettig dat hun idee eindelijk gestalte heeft gekregen en meteen goed is aangeslagen. Rikie Waanders werd met een presentje bedankt voor haar aandeel in de organisatie van deze eerste middag. Na het kopje koffie en wat bijpraten kon ieder naar eigen behoefte meedoen aan de Oud-Hollandse spelen die in de aangrenzende zaal stond opgesteld. Fanatiek werd er gespeeld. Om 17.00 konden de gasten genieten van een smakelijke boerenkoolmaaltijd.
Na afloop was iedereen het er over eens dat ouderwetse gezellige zondagmiddag herhaald moet worden. De familie Wiggers besloot dat de volgende middag wordt gehouden op zondag 21 februari om 14.00 uur. De kosten bedragen 10 euro, inclusief koffie en eenvoudige warme maaltijd – foto Martien Kobussen 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.