Home / Giesbeek / Zeillessen in Giesbeek

Zeillessen in Giesbeek

GIESBEEK – Iedereen die goed en zelfstandig wil leren varen in een open toerzeilboot, kan hiervoor de CWO-kielbootopleiding volgen in Giesbeek. Instructeurs van watersportverneihing Giesbeek geven les op het niveau van de deelnemer. Er wordt gevaren met valken in De Rhederlaag. Eind maart / begin april starten de lessen, deze gaan dood tot de zomervakantie. Er is les op alle doordeweekse avonden van 18.30 tot 21.00 uur en bij voldoende aanmeldingen ook op woensdagmiddag en zaterdagmorgen.

www.wsbgiesbeek.nl
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.