Home / Eerbeek / Geslaagde Zonnebloemmiddag

Geslaagde Zonnebloemmiddag

EERBEEK – De nieuwjaarsmiddag van de Zonnebloemafdeling Eerbeek – Hall werd ook dit jaar weer goed bezocht. Ruim 125 gasten kwamen naar het Tjark Riks in Eerbeek. Het duo the Neighboursisters zorgde voor gezellige muziek, waarop lekker kon worden meegezongen en –gedeind. In de pauze werd gretig genomen van de hapjes en drankjes om de tweede helft met volle maag in te gaan. Aan het eind van de middag gaven de dames zelfs nog een toegift tijdens het afscheid, waarbij de gasten hun jas kregen aangereikt. Een mooi eind van een waardevolle middag.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.