Buysman voor vierde keer kampioen bij ETTV

Bij de Eerbeekse Tafeltennisvereniging ETTV werd zondag 24 januari het clubkampioenschap voor senioren gehouden in het clubgebouw aan de Händelstraat. De wedstrijden werden gespeeld in aanwezigheid van familieleden en belangstellenden.

In de finale stonden dit jaar, het wordt bijna eentonig, Jarno Buysman en Peter Bossenbroek voor de vierde keer tegenover elkaar. Was het nog zo dat Peter met zijn spel in de poule liet zien dat hij het in zich heeft om Jarno te verslaan, in de finale was het een heel andere zaak. Jarno is nog steeds de beste speler van ETTV en hij was blijkbaar op en top gemotiveerd door zijn nederlaag in de poulewedstrijd, zodat het een 3-0 overwinning werd. Volgend jaar zal ETTV een nieuwe wisselbeker moeten aanschaffen aangezien Jarno deze nu drie keer achter elkaar heeft gewonnen en thuis dus een plaatsje mag uitzoeken om hem neer te zetten.

Na het uitreiken van de prijzen werden de wedstrijden door de ‘kenners’ geanalyseerd en besproken onder het genot van een hapje en een drankje. ETTV kan wederom terugkijken op een geslaagd toernooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.