Lege flessen voor Haïti

Naomi en Jorn waren samen met de conciërge/vertegenwoordiger van Horizon Stad naar het Doesburgse stadhuis gekomen als afvaardiging van alle kinderen en personeel van de beide scholen, om een groot bedrag aan te bieden voor de slachtoffers in Haïti.
Leerlingen van basisschool Horizon Stad en Ooi hebben huis aan huis lege flessen opgehaald. Deze werden ingeleverd bij de plaatselijke supermarkten en het geld was bestemd voor de slachtoffers van Haïti. Vooraf was er een afspraak gemaakt met wethouder Jansen dat de gemeente het bedrag dat opgehaald werd zou verdubbelen. De schatting was ongeveer een 300 euro. Echter bij het aanbieden op dinsdag 26 januari bleek het opgehaalde bedrag 831,13 euro te zijn. Hierdoor kreeg de wethouder wel even een schrik, want dan was het toch aanmerkelijk meer dat de gemeente erbij zou moeten doen. Toch besloot de wethouder dat de gemeente Doesburg het bedrag zal verdubbelen. Burgemeester Kees Luesink kwam ook nog even om beide kinderen te begroeten en aan hen een bedankje voor alle leerlingen mee te geven voor al het werk dat ze gedaan hadden – foto Hanny ten Dolle
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.