Extra kleuterklas op de Wetelaar

DOESBURG – Daltonbasisschool de Wetelaar heeft, ondanks de bezuinigingen bij stichting IJsselgraaf, een nieuwe kleutergroep opgezet. De kwaliteit van het onderwijs mag volgens de directie van de stichting niet leiden tot onder de bezuinigingen. Dit stond echter haaks op de populariteit van de school. Het aantal leerlingen blijft maar groeien, terwijl de financiering van het onderwijs wordt vastgesteld op basis van het aantal leerlingen per 1 oktober van het voorgaande jaar. De kleuterklassen dreigden dus te groot te worden. Door inzet van ouders, directie en de flexibele opstelling van de leerkrachten heeft de Wetelaar toch kans gezien een nieuwe kleutergroep op te zetten. Per 1 januari zijn er drie groepen en krijgen de kinderen weer de nodige aandacht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.