Slanker en strakker met Lypossage

DIEREN – Nieuw bij Stress MASsage Holland (SMASH) in Dieren is de Lypossage; een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie. Deze massage maakt het lichaam strakker en geeft een beter silhouet zonder medische ingrepen.

Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat is te behalen na een behandeling van minimaal tien keer. In het begin is de behandeling wat gevoelig, maar het resultaat na de behandeling is buitengewoon. De doorbloeding wordt bevorderd en de huid wordt mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking waardoor de huidomvang geringer wordt. Lypossage geeft de mens geestelijk en lichamelijk een beter gevoel.
Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones. Voor het lichaam is er zone I en II. De massage werkt intensief op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. Bij vrouwen is dat laatset meer ontwikkeld dan bij mannen. Mannen hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën. De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.
De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements en super drainage effecten. Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 1,5 tot 2 liter water te drinken. De massage heeft voornamelijk een liftende werking op de huid en gaat de huidveroudering tegen.
Smash is het vertrouwde adres voor sportmassage, stoelmassage, lypossage, ontspanningsmassage, massage cursussen en dieetadviezen.

www.smashmassage.nl, e-mail. info@smashmassage.nl, tel. 0313 – 496732
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.