Home / De Steeg / Auto op de kop in de sloot

Auto op de kop in de sloot

Woensdagochtend om 08.30 uur raakte een auto van de weg op de A348 ter hoogte van De Steeg. De bestuurder, een 48-jarige man uit Brummen, raakte gewond bij het ongeval. Over de oorzaak is nog niets bekend.
Automobilisten hebben eerste hulp verleend aan de chauffeur, die tot zijn middel in het ijskoude water lag. Duikers van de brandweer waren ook aanwezig, maar hoefden niet in actie te komen. De brandweer heeft de man uit zijn benarde positie bevrijd, waarna hij met ondermeer een hoofdwond en onderkoelingsverschijnselen meegenomen is naar het ziekenhuis.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.