Home / Bronkhorst / Rotaryclub snoeit hagen voor goed doel

Rotaryclub snoeit hagen voor goed doel

Zo’n 25 leden van Rotaryclub Eerbeek-Zutphen hebben zich ingezet voor het goede doel. Samen met Dirk-Siert Schoonman en Johan Willems, hebben zij in de uiterwaarden van Brummen 290 meter aan hagen gesnoeid. De subsidie die de boeren ontvangen van de Stichting Beheer Agrarisch landschap voor het bijhouden van de meidoornhagen kon op deze manier worden doorgeschonken aan het goede doel. Gekozen is voor de aanschaf van een shelterbox voor de slachtoffers in Haïiti. Een shelterbox bevat een grote, volledig ingerichte tent met kookgelegenheid die gebruikt kan worden om een aantal door de aardbeving dakloos geworden mensen op te vangen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.