Home / Angerlo / Voorlezen op Bruintje Beer

Voorlezen op Bruintje Beer

ANGERLO – De peuters van peuterspeelzaal Bruintje Beer mochten onlangs een ochtend in hun pyjama komen. In het kader van de Nationale Voorleesdagen stond er een speciale ochtend op het programma. Het thema was ‘de bakker’ en daarom werd er lekker vers brood gebakken voor het ontbijt. De juffen lazen voor uit het boek Kleine Muis Zoekt een Huis, waarin mooie grote vertelplaten staan. Ze maakten hierbij gebruik van handpoppen.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.