Home / Velp / Letterlijke aftrap campagne PvdA

Letterlijke aftrap campagne PvdA

RHEDEN – De Rhedense afdeling van de PvdA heeft zaterdag 23 verloren, al bij de officiële aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. De kandidaten voetbalden tegen de jeugd in Velp, versterkt door Tweede Kamerlid Jeroen Dijsselbloem en het Gelderse Statenlid Eelco Huisman. De politici verloren in de laatste minuut met 4-3. Wel kregen zij de kans zichzelf te presenteren, waar de dag natuurlijk om draaide. Daarnaast hebben de PvdA’ers vooral geluisterd naar inwoners van Velp-Zuid. Iedereen kon in gesprek gaan met de aanwezigen.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.