Geslaagd debuut in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De Isseltaler Musikanten gaven op zondag 24 januari hun nieuwjaarsconcert in Café-restaurant Hotel De Harmonie in Laag-Soeren. Het was voor het eerst dat de muzikanten in Laag-Soeren van zich lieten horen. Het was een groot succes want het concert is zeer goed bezocht.
Dirigent Bennie ter Heide had met het orkest een nieuw programma voorbereid. Diverse nieuwe werken van Ernst Hutter und sein Egerländer Musikanten en andere Böhmische componisten passeerden de revue. De Isseltaler Musikanten hebben inmiddels dertig jaar ervaring met Egerländerblaasmuziek en willen dat tijdens de concerten graag aan de bezoekers laten horen. Foto – Han Uenk.

www.isseltalermusikanten.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.