Tai Chi voor senioren

DOESBURG – Welzijnsorganisatie Carion start met een Tai Chi cursus voor vijfenvijftig plussers. Tai Chi is een Chines beweging- en gezondheidsleer. Het zijn zachte en vloeiende bewegingen waardoor de doorstroming verbetert en men meer energie krijgt. Tai Chi is voor iedereen geschikt doordat alle oefening zowel zittend als staand gedaan kunnen worden. Bij voldoende aanmeldingen start de cursus begin februari op dinsdag van 09.30 tot 10.30 uur. Het aanmeldingsformulier kan men afhalen bij de Linie 4 in Doesburg.

Wilma Langeveld, tel. 0313 – 472632, e-mail w.langeveld@carion.nl, www.carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.