Home / Velp / Wereldwinkel gaat verhuizen

Wereldwinkel gaat verhuizen

VELP – Wereldwinkel Velp gaat in maart verhuizen naar de hoek van de Hoofdstraat met de Emmastraat. Waar tot voor kort Naaimachinehandel Brinkman zat, komt nu een nieuw ingerichte winkel. In deze winkel is veel meer ruimte voor eerlijke food producten en andere artikelen uit de derde Wereld. De medewerkers zijn druk bezig met de inrichting en worden daarbij flink gesponsord door bedrijven. Aannemersbedrijf Holtjer en de Hubo uit Velp en Boerma Wonen uit Arnhem hebben al royale medewerking verleend. In februari is er in het huidige pand een grote opruiming met hoge kortingen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.