Home / Laag-Soeren / Flessenactie voor Haïti

Flessenactie voor Haïti

LAAG-SOEREN – De schoolkinderen van basisschool ‘t Schaddeveld in Laag-Soeren doen mee aan flessen inzamelingsactie waarvan de opbrengsten naar Haïti gaan. De flessen kunnen tot woensdag 27 januari op school ingeleverd worden of op woensdag voor 13.00 uur thuis bij de voordeur gezet worden. De kinderen komen de flessen ophalen. De eerste honderd- vijfenzeventig lege statiegeld flessen zijn al aangeboden door De Harmonie.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.