Home / Klarenbeek / Gymnsatiekuitvoering Klarenbeek

Gymnsatiekuitvoering Klarenbeek

KLARENBEEK – De leden van S.C. Klarenbeek, afdeling gymnastiek, hielden zaterdag 23 januari hun jaarlijkse gymnastiekuitvoering in De Nieuwe Zweep in Klarenbeek. De uitvoering Reis over de Wereld werd in twee uurtjes opgevoerd. Iedere groep werd gekoppeld aan een land. De kleuters uit Holland begonnen. Groep 3 en 4 kwamen uit Afrika en groep 5,6, 7 en 8 kwamen uit China, Schotland en Hawaï. Bij de gymnastiekafdeling van SC Klarenbeek kan jong en oud terecht voor een actief uurtje sporten. Door middel van sport en spel kunnen de kleuters al vanaf 3 jaar spelenderwijs kun motoriek verbeteren. Alle leden kunnen bij een uitvoering laten zien wat ze kunnen. Foto – Han Uenk.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.