Home / Klarenbeek / Carnaval Klarenbeek uitverkocht

Carnaval Klarenbeek uitverkocht

KLARENBEEK – De carnavalsviering van CV de Neutenkrakers in Klarenbeek is binnen een week al uitverkocht. Daarom wordt, naast feestzaal De Nieuwe Zweep, een tent geplaatst, zodat nog meer carnavalsvierders mee kunnen feesten. Echter, ook de kaartjes hiervoor zijn al uitverkocht. Voor de zaterdag is het Krakershol simpelweg vol. Wegens het succes van deze verkoop is alvast besloten volgend jaar de deelnemers aan de optocht voorrang te geven op de kaartverkoop. Voor zondag 14 februari zijn nog kaarten beschikbaar, deze kosten 7,50 euro per persoon.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.