Verkiezingsstrijd nu echt begonnen

HALL – Natuurlijk wordt er bij de diverse partijen in de gemeente Brummen al maanden achter de schermen gewerkt aan de verkiezingscampagnes. Zaterdag echter zijn de campagnes officieel gestart. De lijsttrekkers van de vier in Brummen actieve partijen kwamen naar Hall om daar hun eerste posters op te plakken. Op de foto zien we Geert van Klinken van de PvdA, momenteel wethouder, helemaal links. In het midden staat Koos Paauw van het CDA, momenteel fractievoorzitter. Rechts plakt Bart Elbers, eveneens fractievoorzitter, van de VVD zijn poster op. IPV’er Jan Willem de Jonge is op de foto niet te zien. De heren zullen, natuurlijk met hun achterban, alles in de strijd gooien om zoveel mogelijk stemmen te verwerven en daarmee zoveel mogelijk van de negentien raadszetels te kunnen bezetten – foto Han Uenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.