Home / Ellecom / BizzNet steunt Kinderen van Myanmar

BizzNet steunt Kinderen van Myanmar

ELLECOM – De leden van Businessclub BizzNet, bedrijven uit Groot Arnhem, kwamen donderdag 21 januari bijeen in De Peerdestal in Ellecom voor een nieuwjaarsreceptie. Inmiddels is het een traditie geworden om hier jaarlijks de nieuwjaarsbijeenkomst te starten.

Jaarlijks wordt er door de leden een kleinschalig project gekozen waarbij er een persoonlijke betrokkenheid. In het kader van de maatschappelijke verantwoordelijkheid is er een speciale commissie opgericht waar de leden hun ideeën en betrokkenheid kunnen inbrengen. Dit jaar is er gekozen voor het project Kinderen van Myanmar. Lex hendriks, voorzitter van BizzNet en mede-initiatiefnemer van dit project, gaf een uitgebreide presentatie van zijn persoonlijke initiatieven. De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 maart bij De Kempenaer Advocaten in Arnhem.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.