BizzNet steunt Kinderen van Myanmar

ELLECOM – De leden van Businessclub BizzNet, bedrijven uit Groot Arnhem, kwamen donderdag 21 januari bijeen in De Peerdestal in Ellecom voor een nieuwjaarsreceptie. Inmiddels is het een traditie geworden om hier jaarlijks de nieuwjaarsbijeenkomst te starten.

Jaarlijks wordt er door de leden een kleinschalig project gekozen waarbij er een persoonlijke betrokkenheid. In het kader van de maatschappelijke verantwoordelijkheid is er een speciale commissie opgericht waar de leden hun ideeën en betrokkenheid kunnen inbrengen. Dit jaar is er gekozen voor het project Kinderen van Myanmar. Lex hendriks, voorzitter van BizzNet en mede-initiatiefnemer van dit project, gaf een uitgebreide presentatie van zijn persoonlijke initiatieven. De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 maart bij De Kempenaer Advocaten in Arnhem.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.