ONA is Oost-Gelders kampioen

DOESBURG – De dames van kegelclub Ontspanning Na Achten (ONA) hebben in de hoofdklasse dames van de Oost-Gelderse Kegelbond opnieuw de hoofdprijs binnengesleept. De finale voor clubteams werd gespeeld in het kegelhuis in Dieren. Het kampioensteam van ONA gooide in totaal 2332 hout en gemiddeld 77,73. Sylvia van Ree, Willemien Pastoor, Tine Holleboom, Diny Tankink, Netty Timmermans en reserve Riet Lötters versloegen nummer twee, LMK Lochem. Met dit kampioenschap heeft ONA zich geplaatst voor de nationale clubkampioenschappen van de Koninklijke Nederlandse Kegelbond. En dit ondanks het feit dat ONA nog steeds geen onderkomen heeft in Doesburg. Dankzij de gastvrijheid van kegelhuizen in Brummen en Zutphen hebben de dames deze prestatie kunnen leveren – foto Tonny Smeenk
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.