Home / Doesburg / Beschonken Eerbeker strandt met auto in tuin

Beschonken Eerbeker strandt met auto in tuin

Een 21-jarige automobilist uit Eerbeek is zondagavond 24 januari in Doesburg gestrand in de tuin van een woning aan de Koepoortwal in Doesburg. De man reed onder invloed van alcohol. Bij het ongeval was verder niemand gewond geraakt. De Eerbeker reed even voor half elf over de Koepoortwal en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Zijn wagen rolde vervolgens een talud af en belandde in de tuin van een naast de weg gelegen huis. De bewoner waarschuwde zelf de politie. Agenten roken alcohol bij de Eerbeekse automobilist en namen hem mee naar het politiebureau voor een ademonderzoek. Daaruit bleek dat de man met een promillage van 0,49. Voor een beginnende bestuurder ruim twee keer teveel. Tegen de Eerbeker is proces-verbaal opgemaakt.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.