Beschonken Eerbeker strandt met auto in tuin

Een 21-jarige automobilist uit Eerbeek is zondagavond 24 januari in Doesburg gestrand in de tuin van een woning aan de Koepoortwal in Doesburg. De man reed onder invloed van alcohol. Bij het ongeval was verder niemand gewond geraakt. De Eerbeker reed even voor half elf over de Koepoortwal en raakte door nog onbekende oorzaak van de weg. Zijn wagen rolde vervolgens een talud af en belandde in de tuin van een naast de weg gelegen huis. De bewoner waarschuwde zelf de politie. Agenten roken alcohol bij de Eerbeekse automobilist en namen hem mee naar het politiebureau voor een ademonderzoek. Daaruit bleek dat de man met een promillage van 0,49. Voor een beginnende bestuurder ruim twee keer teveel. Tegen de Eerbeker is proces-verbaal opgemaakt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.