Boule’ Animo wint afdelingskampioenschap

APELDOORN/DIEREN – In het Boulodrome van Jeu de Boules Vereniging ‘t zwijntje in Apeldoorn werd zaterdag 23 januari de verenigingskampioenschappen gehouden van afdeling 4, zone A van de Nederlandse Jeu de Boules Bond.
In de halve finale won Boule’ Animo uit Dieren met 4-0 vrij gemakkelijk van JBV Lelystad. In de andere halve finale won de thuisspelende vereniging met dezelfde cijfers van E.A.B.V. uit Arnhem. De eindstrijd tussen ‘t zwijntje en Boule’ Animo werd een heroïsch gevecht om elk punt. Het team uit Dieren won uiteindelijk met 4-1. Het is voor het eerst dat zij dit kampioenschap wonnen. Het team, bestaande uit Dennis Nooteboom, Nettie Lensink, Theo van der Meer, Jeroen van der Mei, Herman en Jacqueline Hamer, Erwin Verhaaf en Rene Vreeswijk, heeft zich hiermee geplaatst voor de landelijke verenigingskampioenschappen die volgende week in Langedijk worden gespeeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.