Actie Hoenderloo tegen inbraak

Vrijdagavond heeft de politie een preventieve actie gehouden aan de Krimweg in Hoenderloo. Er werden zo’n 200 woningen gecontroleerd op inbraakbeveiliging.

Bij de actie werden woningen gecontroleerd op de preventieve maatregelen tegen inbraak. Van de 200 gecontroleerde woningen bleken er 20 niet goed afgesloten te zijn. Er stonden bijvoorbeeld garagedeuren open. De bewoners kregen een folder in de vorm van een schoenafdruk met de tekst: ‘deze schoenafdruk had van een insluiper kunnen zijn’. Met de preventieve actie hoopt de politie mensen bewust te maken van het belang van het goed afsluiten van de woning en garage.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.