Home / Rozendaal / Mountainbiker gewond bij val

Mountainbiker gewond bij val

Een mountainbiker is zaterdagochtend 23 januari onderuit gegaan op ijsresten op het fietspad door het Rozendaalseveld. De brandweer kwam het ambulancepersoneel met een landrover te hulp, omdat het in de bossen nog volop winters is. De arm van de fietser was uit de kom en is in de ambulance terug gezet. Voor verdere controle werd hij vervolgens meegenomen naar ziekenhuis Rijnstate. De brandweer ontfermde zich over zijn fiets.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.