Home / Rheden / Vrouw en kind vallen met fiets

Vrouw en kind vallen met fiets

Op de Zwarteweg in Rheden, kwam zaterdagavond 23 januari een vrouw met een kind achterop de fiets ten val. De oorzaak is niet bekend. De vrouw was na de val niet aanspreekbaar. Ze werd geholpen door automobilisten die achter haar reden en die eerste hulp verleenden. Toen gearriveerde ambulancemedewerkers met haar bezig waren, ging het al wat beter en was ze weer aanspreekbaar. De vrouw is voor verdere controle meegenomen naar het ziekenhuis – foto Martin de Jongh

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.