Alex Memorial

Tietallen lopers hebben zondagochtend 24 januari meegedaan met 7e Alex Memorial Loop. Ter nagedachtenis aan de vermoorde trimmer Alex Wiegmink uit Drempt, was er ondanks de sneeuw een route over de Posbank uitgezet. Winnen of van een wedstrijd is geen sprake, maar voor de eerste loper van de 15 km is er Alex Wiegmink trofee. Er is 2000 euro in het fonds gestort om de onopgeloste moordzaak van Alex Wiegmink niet te doen vergeten, zo meldde Aad Steylen, de organisator van deze Memorial.
Alex Wiegmink werd op 20 januari 2003 tijdens een hardlooptraining op de Posbank vermist. Zijn vermoorde lichaam werd later in Brabant teruggevonden in zijn uitgebrande auto. De moord op de toen 44-jarige huisschilder is nooit opgelost.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.