16-Jarige automobilist maakt brokken

DOESBURG – Een 16-jarige Doesburger is vrijdagmiddag aangehouden op de Lijsterbeslaan in zijn woonplaats. Hij zou daar – als bestuurder van een auto – betrokken zijn geweest bij een ongeval.

De jongen zou zonder toestemming de auto van zijn ouders hebben geleend. Op de Lijsterbeslaan ging het mis. Hij zou aan een van rechtskomende scooterrijdster (16 jaar, afkomstig uit Doesburg) geen voorrang hebben verleend. Hierop ontstond een botsing. Het slachtoffer werd voor medische controle en behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend wat de aard van haar letsel is.
Toen agenten ter plaatse kwamen stonden enkele omstanders bij de plek van het ongeval. Na enig speurwerk werd duidelijk dat de 16-jarioge achter het stuur zou hebben gezeten. Hij was nog ter plaatse en werd aangehouden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.