Modelspoormanifestatie van DMCV

DE STEEG / HERWEN – De van oorsprong Dierense Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV) houdt 20 en 21 februari een grote modelspoormanifestatie in sporthal de Cluse in Herwen. Hiermee wordt het dertigjarig bestaan van de club gevierd.

MSCV toont en stimuleert de modelspoorhobby. De club bouwt, vernieuwt en onderhoudt vier tentoonstellingsbanen, waarmee twee à drie keer per jaar wordt deelgenomen aan manifestaties in Nederland, Duitsland en België. De banen worden door de leden van MSCV betaald en gebouwd, onder andere tijdens de tweewekelijkse clubavonden in het Parkhuis in De Steeg. De leden komen inmiddels uit de hele wijde regio.
Op de manifestatie in Herwen komen veel bekende en bevriende modelbouwers uit Gelderland en het grensgebied. Zo is onder andere de lijn Apeldoorn – Dieren te zien van de VAMES uit Apeldoorn, toont J. Weeda zijn verzameling Trix-Express en is van F. Derksen uit Dieren de Spoor 0 baan te zien. De sporthal is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

www.mscv.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.