Woninginbraken Brummen, Hall en Eerbeek

BRUMMEN / HALL / EERBEEK – Bij diverse woningen in het politiedistrict De IJsselstreek is op zaterdag 23 januari ingebroken. De meeste inbraken vonden waarschijnlijk aan het eind van de middag dan wel in de loop van de avond plaats. Bij één inbraak werd zelfs de auto meegenomen.
In Brummen, Hall en Eerbeek werden in de loop van de avond woninginbraken gemeld. De meeste werden tussen 20.00 en 21.00 uur door thuiskomende bewoners ontdekt.
In Brummen is men bij een woning aan de Talmastraat via de gagrage naar een openstaand slaapkamerraam geklommen. Hier zijn fietsen, een tv en de blauwe Renault Twingo van de bewoners gestolen. De auto heeft als kenteken GT-FG-74 en staat gesignaleerd.
Aan de Hallseweg werd een raam geforceerd en de bewoners moeten nog inventariseren wat er verdwenen is. Aan het eind van de avond ontdekten bewoners aan de Coldenhovensweg in Eerbeek dat men ongewenst bezoek had gehad. Ook hier was een raam geforceerd. De woning werd doorzocht en men mist onder andere geld.

De politie heeft de inbraken in onderzoek en kan nog niet zeggen of de feiten door één of meerdere personen zijn gepleegd. Er wordt door de politie een sporenonderzoek en een buurtonderzoek ingesteld. Tips van mensen die iets bijzonders hebben gezien, zijn welkom via 0900 – 8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.