VVD Brummen tegen afsluiting Bronkhorst

BRUMMEN – De Brummense fractie van de VVD dient donderdag tijdens de raadsvergadering een motie in. Men is van mening dat de gemeente er bij buurman Bronckhorst op aan moet dringen het stadje Bronkhorst niet af te sluiten voor doorgaand autoverkeer. De gemeente Bronckhorst wil de toeristische trekpleister op zon- en feestdagen afsluiten. Het belemmeren van de doorgang van auto- en motorverkeer heeft echter ook gevolgen voor het toerisme en de ondernemers in de gemeente Brummen. De recreatieroute, die via de pont tussen Brummen en Bronkhorst loopt, is een belangrijke en wordt door de afsluiting bijna onmogelijk gemaakt. De VVD wil voorstellen dat de gemeente Brummen een bezwaar gaat maken tegen het voornemen van de gemeente Bronckhorst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.