Brandweer op school!

De leerlingen van obs J.H. Isingsschool in Empe kregen bezoek van de brandweer. Met loeiende sirenes reden de knalrode auto’s van het Brummense korps het schoolterrein op. Ze waren daar aanwezig in het kader van het schoolproject over beroepen.

De 105 leerlingen van de basisschool in Empe hadden zelf de mooiste beroepen uitgekozen. Daarom waren vorige week op verschillende dagen al een ambulance en de brandweer op bezoek en komen volgende week ook nog de politie en de burgemeester op bezoek. Maar ook veel ouders kwamen in de klassen van hun kinderen vertellen over hun beroep.

Het project was begonnen met een vossenjacht. “De kinderen uit groep 7-8 hadden zich verkleed als mensen die een bepaald beroep uitoefenen. De leerlingen uit de lagere groepen moesten al die ‘vossen’ bij elkaar zoeken en benoemen”, zo vertelt Jacomien van der Linde van de school. “Kinderen vinden het altijd prachtig, zo’n project. Donderdag 28 januari sluiten we het af.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.