Home / Velp / Liethof nieuwe trainer VVO

Liethof nieuwe trainer VVO

VELP – Hans Liethof wordt komend seizoen hoofdtrainer van het eerste elftal van VVO in Velp. Hij vervangt Eric Arentsen. Liethof is geen onbekende binnen de vereniging, hij was jaren lid, werd later trainer bij de jeugd, de lagere elftallen en het tweede. Later was hij assistent-trainer van vv Rheden, de Arnhemse Boys en hoofdtrainer van SML, sc. Klarenbeek, sc. Oranje en Be Quick Zutphen. Bert van der Wal blijft dit jaar keeperstrainer en Armand Rood blijft aan als verzorger / masseur.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.