Home / Velp / Kennedylaan éénrichtingsverkeer

Kennedylaan éénrichtingsverkeer

VELP – In verband met werkzaamheden aan het riool wordt de President Kennedylaan in Velp een maand lang éénrichtingsverkeer. Het gaat om het deel vanaf de Hoofdstraat tot de spoorwegovergang. Er komen tijdelijke verkeerslichten om het verkeer te regelen. Er wordt groot onderhoud uitgevoerd, dat volgens planning duurt van maandag 25 januari tot en met vrijdag 26 februari. De riolen worden doorgespoten, het vieze water opgezogen. Na de reiniging wordt het riool geïnspecteerd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.