Home / Rheden / Keukenbrand in De Roskam

Keukenbrand in De Roskam

Donderdagavond 21 januari kreeg de brandweer een melding van een keukenbrand bij restaurant De Roskam in Rheden. Bij aankomst van de brandweer bleken de bakplaten in brand te staan, een gevolg van gemorste olie op de gloeiend hete platen. De schade viel gelukkig mee. De brandweer heeft de bakplaten schoongepoetst. De rook die in de zaal en in de keuken hing, kon worden verdreven door de deuren en ramen tegen elkaar open te zetten – foto Martin de Jongh

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.