Home / Oosterhuizen / Jan Terlouw leest voor in Oosterhuizen

Jan Terlouw leest voor in Oosterhuizen

Op woensdag 20 januari heeft voormalig minister, voormalig commissaris van de Koningin en bovenal ook schrijver, Jan Terlouw een bezoek gebracht aan o.b.s. Oosterhuizen. In groep 7 en 8 heeft hij verteld over zijn interesse voor wiskunde en natuurkunde, zijn jeugd in de oorlog en zijn schrijversvak . Het boek ‘Oorlogswinter’ stond deze morgen centraal. De kinderen mochten vragen stellen en hebben zeer aandachtig geluisterd naar het voorgelezen fragment uit dit boek. Ook vertelde de schrijver over de verfilming van dit boek. Het bezoek van Jan Terlouw werd gebracht in het teken van de ‘Nationale Voorleesdag’. Ook in de andere groepen werd op deze dag extra aandacht geschonken aan het voorlezen.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.