Jan Terlouw leest voor in Oosterhuizen

Op woensdag 20 januari heeft voormalig minister, voormalig commissaris van de Koningin en bovenal ook schrijver, Jan Terlouw een bezoek gebracht aan o.b.s. Oosterhuizen. In groep 7 en 8 heeft hij verteld over zijn interesse voor wiskunde en natuurkunde, zijn jeugd in de oorlog en zijn schrijversvak . Het boek ‘Oorlogswinter’ stond deze morgen centraal. De kinderen mochten vragen stellen en hebben zeer aandachtig geluisterd naar het voorgelezen fragment uit dit boek. Ook vertelde de schrijver over de verfilming van dit boek. Het bezoek van Jan Terlouw werd gebracht in het teken van de ‘Nationale Voorleesdag’. Ook in de andere groepen werd op deze dag extra aandacht geschonken aan het voorlezen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.