Home / Klarenbeek / De wiebelbillenboogie

De wiebelbillenboogie

Op woensdag 20 januari zijn de Nationale Voorleesdagen weer van start gegaan. Op de Kopermolen kwamen alle 22 kinderen van groep-8 in groep 1/2. De juffen hadden prentenboeken uitgezocht die de kinderen van groep-8 in hun eigen klas hadden voorbereid. Op die woensdag nam ieder kind 1 of 2 kinderen van groep 1/2 mee om het boek aan voor te lezen. Het zag er heel gezellig uit, al die kinderen samen op een plekje in het lokaal of in de gang. Zowel de grote als kleine kinderen en de juffen waren naderhand erg enthousiast. In de klas wordt natuurlijk De wiebelbillenboogie (prentenboek van het jaar 2010) voorgelezen en de bijbehorende mooie cd bekeken.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.