Schade jaarwisseling valt mee

DOESBURG – Vergeleken met vorige jaren viel de schade die een relatie heeft met de afgelopen jaarwisseling in Doesburg mee. Er zijn zes afvalbakken opgeblazen, twee verkeersborden verdwenen in speeltuin Hermaat, twee straatnaamborden vernield en herplaatst, vier verkeersborden opgeblazen, één duocontainer uitgebrand, één verkeerszuil vernield aan de Rooseveltsingel en de straatverlichting langs de voetpaden op de Beinum zijn beschadigd. De totale kosten hiervan zijn 3.496,70 euro en de medewerkers van de stadswerf zijn zestien uur bezig geweest om de schade te herstellen. Bij de jaarwisseling van 2008 naar 2009 was er voor 3.800 euro schade en was de stadswerf er dertig uur mee bezig. En van 2007 naar 2008 was er 22.000 euro schade en waren de medewerkers van de stadswerf er 166 uur mee bezig.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.