Home / Doesburg / Kinderen gezocht voor ouderenkoor

Kinderen gezocht voor ouderenkoor

DOESBURG – In woonzorgcentrum St. Elisabeth in Doesburg wordt iedere maandag op woensdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur gezongen. Zo’n veertig zangers op leeftijd zingt onder begeleiding van een accordeon. Het koor zou het leuk vinden als er eens kinderen mee zouden zingen. Daarom worden jongens en meisjes van acht tot en met twaalf jaar uitgenodigd om mee te komen doen. Het wordt dan een kinderkoor met ondersteuning van ouderen, of andersom. Er wordt begonnen met eenvoudige liedjes, maar gaandeweg wordt het niveau opgevoerd, bijvoorbeeld naar musicalliedjes. Er wordt gestart zodra vijftien kinderen zich hebben aangemeld. Er is een maximum van veertig. Er wordt eens per maand met de ouderen gezongen, deelname is gratis.

Margreet Ente, dirigente, 0313-842756
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.