Home / Bronkhorst / VVD Brummen wil vast bezuinigen

VVD Brummen wil vast bezuinigen

BRUMMEN – De provincie heeft aan de gemeente Brummen verzocht met besparingsvoorstellen te komen. De lokale afdeling van de VVD is het hier mee eens en geeft in haar campagne aan nu al te willen bezuinigen. Zo voert de partij de slogan ‘Gezonde financiën JA, nieuw gemeentehuis NEE’. De VVD vindt dat de meeste bezuinigingen plaats moeten vinden in eigen huis. Niet alleen kan er worden bespaard op de nieuwbouw van een gemeentehuis à 12 miljoen, maar ook op de nieuwe gemeentewerf op de Hazenberg à 3 miljoen. De partij denk dat door deze keuze te maken, zaken als nieuwe scholen en de centrumplannen in Eerbeek en Brummen door te kunnen laten gaan.
www.vvdbrummen-eerbeek.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.