Home / Bronkhorst / Goederen voor Andreasmarkt

Goederen voor Andreasmarkt

BRUMMEN – De Andreascommissie haalt alweer goederen op voor de bekende Andreasmarkt, die op zaterdag 24 april voor de achttiende keer wordt gehouden. De opbrengst van de markt is bestemd voor onderhoud van de kerk aan de Primulastraat. Iedere eerste en derde zaterdag van de maand worden spulletjes opgehaald. Iedereen die iets weg wil doen, kan contact opnemen met Gerrit Neijenhuis, tel. 0575-561428. Niet alles kan worden meegenomen, grote meubelen, bedden, matrassen en dergelijke worden niet geaccepteerd.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.