Home / Velp / Vivare Inloopavond over kopen huurhuis

Vivare Inloopavond over kopen huurhuis

VELP –Woningcorporatie Vivare brengt in januari een deel van haar huurwoningen in Velp in de verkoop. 181 huurders in Velp krijgen de mogelijkheid aangeboden hun woning te kopen. Daarom vindt op dinsdag 26 januari een inloopavond plaats voor de belangstellenden onder de huurders. Het doel van de avond is om meer informatie te geven over wat het kopen van een woning betekent. Daarnaast kunnen huurders op deze avond een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een financieel adviseur. Als de huidige bewoners geen interesse hebben om de woning te kopen, kunnen zij gewoon blijven huren. Met de opbrengst van de verkoop financiert Vivare een deel van de voorgenomen investeringen in nieuwbouw, herstructurering en renovatie.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.