Man bedreigt milieucontroleurs

Een 27-jarige man uit Wageningen is woensdagmiddag 20 januari in Velp aangehouden in een woning. Hij zou daar twee milieucontroleurs van de gemeente Rheden hebben bedreigd.
Het duo zag kennelijk een milieu-overtreding bij de woning en trok daarop aan de bel. Een vrouw deed open en met haar gingen de BOA’s (buitengewoon opsporingsambtenaren) een gesprek aan. De Wageninger bevond zich in de woning en bemoeide zich met het gesprek. Hij zou bedreigende woorden hebben geuit. De controleurs vetrokken en namen contact op met de politie. Agenten trokken naar het Velpse adres en hielden daar de man aan. Het is nog onbekend waarom de man de bedreiging zou hebben geuit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.