Kandidaten gezocht voor Rabo/Burgemeester de Bruinprijs

RHEDEN – De Alliantie, de Rhedense Stichting voor Kunst & Cultuur, biedt beroepskunstenaars die aan het begin van hun loopbaan staan de mogelijkheid in aanmerking te komen voor de Rabo/Burgemeester de Bruinprijs 2010.

Deze prijs is de culturele aanmoedigingsrijs voor Rhedens talent en daar is een geldbedrag van 2.000 euro aan verbonden. Tot 1 maart 2010 kunnen kandidaten voor deze prijs worden voorgedragen of kunnen kandidaten zichzelf opgeven. Ook kunnen suggesties worden ingediend voor een kunstmanifestatie waarbij meerdere sectoren van kunst betrokken zijn. De kunstsectoren die voor de prijs in aanmerking komen zijn: muziek, dans, literatuur, beeldende kunst, toneel en kleinkunst, film en fotografie en vormgeving.
Kandidaten worden voorgedragen bij De Alliantie, Postbus 142, 6950 AC Dieren. De voordracht moet vergezeld gaan van uitgebreide cv en motivatie. Het aanleveren van geluid- en/of beelddrager kan behulpzaam zijn bij de beoordeling van de kandidaten.

De heer S. de Wit, directeur De Alliantie,
Tel. 026 – 3882916
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.