Drie jubilarissen Conspirito

Het RK Koor Conspirito uit Loenen en Eerbeek heeft in 2009 een bijzonder jaar achter de rug. Het gemengde kerkkoor, onder leiding van Toon van Dalen, heeft dertig leden waarvan er drie in een jaar gelijktijdig hun jubileum mochten vieren. Ine Blom-Siemelink uit Loenen en Mies Blom-Koekkoek uit Eerbeek vierden hun veertigjarig jubileum en Wim Klomp uit Eerbeek zijn vijftigjarig jubileum. Tijdens een feestelijke viering in de Antoniuskerk in loenen werden de jubilarissen door voorzitter Harry Hoekstra toegesproken en geprezen voor hun jarenlange trouw aan het koor. Het bestuur van de Diocesane St. Gregoriusvereniging in het aartsbisdom utreht kende een kerkelijke onderscheiding op muziekgebied toe aan de jubilarissen. De voorzitter reikte de eremedaille Sint Gregorius in goud uit aan Ine en Mies. Wim werd de Sint Gregoriusspeld 50 in goud opgespeld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.