Feestavonden in De Nieuwe Zweep

KLARENBEEK – Na een gewaagde overname en grondige renovatie van De Nieuwe Zweep in Klarenbeek door Ayhan Sahin en Hans Bosch begint de visie van deze rasondernemers duidelijk zijn vruchten af te werpen. Zaterdag 16 januari was weer één van de hoogtepunten met Jan Smit als hoofdartiest. De avond in een afgeladen Nieuwe Zweep werd door de bezoekers als zeer gezellig en goed georganiseerd ervaren. Woensdag 5 mei verzorgt Frans Bauer een spetterend optreden samen met de First showband. Zaterdag 16 oktober komt Jeroen van der Boom samen met de band MXL een vervolg geven op deze nieuwe koers van De Nieuwe Zweep in Klarenbeek.

Kaartverkoop via. www.denieuwezweep.nl en www.musicandentertainment.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.