Home / De Steeg / Gemeente Rheden doneert ruim 21 mille aan Haïti

Gemeente Rheden doneert ruim 21 mille aan Haïti

Rheden doneert 21.868 euro aan slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Dit bedrag, dat overeenkomt met 50 cent per inwoner, zal worden overgemaakt naar giro 555. Dat heeft de gemeenteraad van Rheden besloten.

Daarnaast wordt nog t/m 28 januari geld ingezameld onder medewerkers van de gemeente Rheden. Deze inzamelactie is op 19 januari van start gegaan op initiatief van een medewerker. Het gemeentebestuur ondersteunt de actie door de totale opbrengst te verdubbelen en te storten op giro 555.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.