Home / Velp / Postcodeloterij ijsprijs valt in Velp

Postcodeloterij ijsprijs valt in Velp

Alle deelnemers, waarvan het lotnummer begint met wijkcode 6883 winnen een ijsbeker. In één keer wint een hele wijk een ijsje! Iedereen die meespeelt, in de trekking van november, wint met elk deelnemend lot een beker Ben & Jerry’s ijs. Het gaat in dit geval om 1.104 loten.

Alle winnaars met wijkcode 6883 kunnen hun prijs ophalen van zaterdag 23 januari tot en met zondag 7 februari 2010 bij Coop Supermarkt aan de President Kennedylaan 301 in Velp. De winnaars krijgen de coupon waarmee zij hun prijs kunnen ophalen thuis gestuurd.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.