Home / Velp / Narrenkap heeft eindelijk eigen Feestburcht

Narrenkap heeft eindelijk eigen Feestburcht

Na een aantal jaren zwerven binnen hun eigen dorp heeft de Velpse carnavalsvereniging De Narrenkap eindelijk een vaste stek gevonden. Alle carnavalsactiviteiten van de vereniging worden dit jaar gehouden in feestburcht Het Narrenhuus op de Beemd.

De pronkzitting, speciaal voor ouderen, is de eerste activiteit en deze vindt plaats op vrijdag 22 januari. Om 20.11 uur geven Prins Johan de derde en zijn Prinses Ingrid het starsein voor een avond vol muziek, zang, toneel en dans. Zaterdag 23 januari om 13.49 uur is het de beurt aan mensen met een beperking. Speciaal voor deze vrolijke middag heeft De Narrenkap, met behulp van sponsoren en vrijwilligers, de afgelopen tijd de handen uit de mouwen gestoken om een heus invalidentoilet te realiseren binnen hun eigen verenigingsgebouw. Om 20.11 uur houdt De Narrenkap haar grote pronkzitting. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Salon Marle, Jeruzalem 18, bij Intertoys, Hoofdstraat 222, en bij Café d’Oranjeboom, Oranjestraat 1 in Velp.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.