Narrenkap heeft eindelijk eigen Feestburcht

Na een aantal jaren zwerven binnen hun eigen dorp heeft de Velpse carnavalsvereniging De Narrenkap eindelijk een vaste stek gevonden. Alle carnavalsactiviteiten van de vereniging worden dit jaar gehouden in feestburcht Het Narrenhuus op de Beemd.

De pronkzitting, speciaal voor ouderen, is de eerste activiteit en deze vindt plaats op vrijdag 22 januari. Om 20.11 uur geven Prins Johan de derde en zijn Prinses Ingrid het starsein voor een avond vol muziek, zang, toneel en dans. Zaterdag 23 januari om 13.49 uur is het de beurt aan mensen met een beperking. Speciaal voor deze vrolijke middag heeft De Narrenkap, met behulp van sponsoren en vrijwilligers, de afgelopen tijd de handen uit de mouwen gestoken om een heus invalidentoilet te realiseren binnen hun eigen verenigingsgebouw. Om 20.11 uur houdt De Narrenkap haar grote pronkzitting. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar bij Salon Marle, Jeruzalem 18, bij Intertoys, Hoofdstraat 222, en bij Café d’Oranjeboom, Oranjestraat 1 in Velp.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.