M-FM doet mee aan omroepactie voor Haïti

Donderdag 21 januari wordt een nationale inzamelingsactie voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti gehouden. Onder de noemer Radio 555 slaan de publieke en commerciële radiozenders de handen ineen om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ook via M-FM Streekradio, de publieke omroep voor de gemeenten Rheden en Rozendaal, is donderdag van 06.00 tot 21.00 uur Radio 555 te horen.

Het doel van de deelnemende zenders is om in samenwerking met de SHO (Samenwerkende Hulp Organisaties) de opbouw van Haïti een financiële impuls te geven. Tijdens het programma Radio 555 schuiven artiesten live aan bij de dj’s in studio 24 en verzorgen een akoestisch optreden of pakken de telefoon op in het callcenter.

Luisteraars kunnen bijdragen aan de actie: direct geld storten op giro 555, het callcenter bellen via 0800-1112 of een sms sturen naar 3555. Meer informatie over Radio 555, zoals de programmering, kunt u vinden via www.radio555.nl

M-FM Streekradio en TV Rijn-IJssel zijn onderdeel van de publieke lokale omroep voor de gemeenten Rheden en Rozendaal. TV Rijn-IJssel is via de kabel in Rheden en Rozendaal te zien via kanaal S14+/256Mhz. M-FM Streekradio is te beluisteren via 107.2 FM, 106.9 FM en op de kabel via 93.1 FM. Ook is M-FM Streekradio wereldwijd op internet te beluisteren via www.m-fm.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.