Home / Velp / Doubles for singles Valentijnstoernooi

Doubles for singles Valentijnstoernooi

VELP – Tennisvereniging Beekhuizen in Velp houdt op Valentijnsdag een Open Toernooi; doubles for singles. Het is een tennistoernooi waar iedere tennisliefhebber zich voor kan inschrijven. Op ieder niveau worden de wedstrijdjes gepland en voor een partner wordt ook gezorgd. Het is de manier om andere sportieve mensen te leren kennen. Leden betalen 10 euro en niet-leden 15 euro, inclusief tennis in de hal en twee consumpties. Aansluitend is er een borrel en eten. Aanmelden kan per e-mail via valentijnstoernooi.op.beekhuizen@gmail.com. Zet in de mail naam, geslacht, leeftijd, speelsterkte en of je mee wil eten.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.