Doubles for singles Valentijnstoernooi

VELP – Tennisvereniging Beekhuizen in Velp houdt op Valentijnsdag een Open Toernooi; doubles for singles. Het is een tennistoernooi waar iedere tennisliefhebber zich voor kan inschrijven. Op ieder niveau worden de wedstrijdjes gepland en voor een partner wordt ook gezorgd. Het is de manier om andere sportieve mensen te leren kennen. Leden betalen 10 euro en niet-leden 15 euro, inclusief tennis in de hal en twee consumpties. Aansluitend is er een borrel en eten. Aanmelden kan per e-mail via valentijnstoernooi.op.beekhuizen@gmail.com. Zet in de mail naam, geslacht, leeftijd, speelsterkte en of je mee wil eten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.